Vučurović: Postoje sumnje da je Božena Jelušić
Jovan Vučurović

Vučurović: Postoje sumnje da je Božena Jelušić "džoker" DPS-a, nadamo se da to nije tačno

Postoje sumnje da je poslanica GP URA Božena Jelušić glas u Skupštini u koji se uzda DPS prilikom izglasavanja nepovjerenja Vladi, saopštio je poslanik DF-a Jovan Vučurović i dodao kako se u Frontu, ipak nadaju, da te informacije nijesu tačne.

Vučurović je reagovao na izjavu poslanice Jelušić, koja je kazala da su Demokratska partija socijalista (DPS) i Demokratski front (DF), dva najjača politička subjekta, zalažu se za iste stvari, pa će imati više nego značajan konsenzus oko Prijedloga da se glasa o nepovjerenju Vladi.

“Politički trenutak je težak, a izjave poslanice Jelušić neozbiljne, i to nije dobra poruka javnosti, posebno kad postoje sumnje da je upravo ona taj "džoker" u koga se uzda DPS prilikom izglasavanja nepovjerenja vladi. Nadamo se da te informacije nijesu tačne i da je GP URA bliža platforma DF, koja nudi korektan dogovor i jedini logičan put za izlazak iz krize, od prelaska u tabor Mila Đukanovića”, poručio je Vučurović.

On kaže da DPS u parlamentarnoj većini ima ideološki mnogo bližih od DF-a.

Poručuje da je, u crnogorskoj politici dosta bilo Pozitivne CG i sličnih prevara.  

"Zato nije glavno pitanje inicijativa opozicije, nego da li je URA spremna da podrži platformu DF koja kaže da treba poštovati volju građana koja je neprikosnovena, bez obzira da li neko voli DF ili ne”, naveo je poslanik DF-a.

Vučurović podsjeća da je GP URA bila neprihvatljiva rekonstrukcija Vlade Zdravka Krivokapića.

“Bilo bi čudno da odbiju još jednu inicijativu koja nudi političku stabilnost i mogućnost da se Crna Gora pokrene sa mrtve tačke. A mi se, pored svih glasina, uzdamo u poslanicu Jelušić da neće popustiti”, zaključio je Vučurović. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.