Backović: Roditelji vakcinišite svoju djecu
ilustracija

Backović: Roditelji vakcinišite svoju djecu

Naučnica Pasterovog Instituta u Francuskoj Marija Backović kazala je da roditelji u Crnoj Gori čija su djeca starija od 12 godina ne treba da čekaju, već da odmah vakcinišu svoju djecu protiv koronavirusa.

¨Roditelji djece starije od 12 godina - imate priliku da zaštite djecu od kovida. Vakcinišite sebe, vakcinišite djecu. Ja hoću svoju čim je odobre za mladje.¨ poručila je Backović.

Kako je kazala, preporuke Instituta za javno zdravlje su jasne.

¨Sve što vam treba je konsultacija sa pedijatrom. Fajzer vakcinu su već primili milioni djece.¨ dodaje Backović.

Iz IJZ su danas saopštili da je u poslednja 24 sata od poslijedica koronavirusa preminulo šest ljudi, a najmlađa žrtva imala je samo 15 godina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.