Bečić: Na djeci i ranjivim kategorijama se ne smije štedjeti
Aleksa Bečić

"Djeca su naše najveće bogatstvo"

Bečić: Na djeci i ranjivim kategorijama se ne smije štedjeti

Djeca i ranjive kategorije u društvu moraju biti prioritet i na njima se ne smije štedjeti, poručio je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, navodeći da je danas formalno predloženo da sva djeca do 18. godine dobijaju dječji dodatak.

Bečić je na Tviteru naveo da je, nakon što je izabran za predsjednika Skupštine, bio prvi koji je obećao uvođenje besplatnih udžbenika za sve osnovce i postepeno vraćanje dječijeg dodatka.

"Prvo smo uveli besplate udžbenike za sve osnovce i obezbijedili dječiji dodatak za djecu do navršene šeste godine, a danas smo formalno predložili da se ovo izuzetno značajno novčano davanje proširi na svu djecu - dakle, do 18-te godine", rekao je Bečić.


 

On je poručio da  da ga čini srećnim kada je u prilici da sa kolegama ispunjava obećanja te da ima novca u budžetu, kao i da se na djeci i ranjivim kategorijama u društvu ne smije štedjeti.

“Naprotiv, moraju biti među prvima na redu. Djeca su naša budućnost i naše najveće bogatstvo“, kazao je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.