Krivokapić: Nimanbegu autentični predstavnik albanskog naroda u Crnoj Gori
Zdravko Krivokapić

"Premijer čestitao novoizabranom predsjednik Nove demokratske snage Forca"

Krivokapić: Nimanbegu autentični predstavnik albanskog naroda u Crnoj Gori

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić uputio je čestitku Genciju Nimanbeguu povodom izbora na funkciju predsjednika Nove demokratske snage Forca.

"Vaš ugled i renome političara sa stavom, koji je oduvijek pratio imidž autentičnog predstavnika albanskog naroda, uliva nadu da će Forca i u budućnosti doprinositi razvoju demokratske, građanske, multietničke, multivjerske i evropske Crne Gore.U uvjerenju da ćemo u perspektivi intenzivno sarađivati, želim Vam puno sreće i uspjeha u poslu koji je pred Vama“, navodi se u čestitki premijera Krivokapića.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.