Foto: Vlada CG

Krivokapić se susreo sa ambasadorom Ahedom Sveidatom

"Crna Gora i Jordan mogu sarađivati u oblasti proizvodnje hrane"

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić danas se susreo sa ambasadorom Hašemitskog Kraljevstva Jordana u Crnoj Gori, gospodinom Ahedom Sveidatom.

Krivokapić je izrazio zadovoljstvo zbog susreta sa ambasadorom Sveidatom, naglasivši da postoji veliki prostor za ekonomsku saradnju između dvije države.

Ambasador Sveidat je čestitao Krivokapiću na postignućima nove Vlade i poželio mu uspjeh u daljem radu.

Ambasador je ocijenio da ekonomski odnosi dvije države još uvijek nisu dostigli nivo odličnih političkih odnosa, i da je u tom smislu neophodno uspostaviti intenzivniju privrednu saradnju između Crne Gore i Jordana.

Krivokapić je naglasio da, osim sinergije u turističkoj privredi, dvije države mogu sarađivati i u oblasti proizvodnje hrane.

U tom kontekstu, ambasador Sveidat je predložio što skorije organizovanje sastanka crnogorske i jordanske biznis zajednice.

Susret je završen porukama međusobnog uvažavanja i radosti zbog buduće saradnje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.