Indijka u 70. godini postala majka
Ilustracija

Indijka u 70. godini postala majka

Postati majka nešto je o čemu sanjaju mnoge žene širom svijeta, nekima od njih taj san bude ispunjen u poodmakloj dobi, a jedna od njih je i Indijka Jivunben Rabari koja je u 70. godini postala majka.

Rabari, koja je za medije rekla kako nema identifikacioni dokument, ali da ima 70 godina, nakon IVF oplodnje (in vitro fertilisation), rodila je dječaka i tako prvi put postala majka.

Jivunben Rabari, iz Gujarata, 45 godina je u braku s Maldharijem (75). Dugo vremena su sanjali o porodici i djeci, ali im taj san ranije nije bio ostvaren.

Zatražili su i ljekarsku pomoć, pa je Jivuben u 70. godini u naručje uzela svoje prvo dijete.

Njen ljekar Naresh Bhanushali, kazao je kako je paru kada su došli u bolnicu, rečeno da ne mogu imati djece, ali oni nisu željeli da odustanu, već su pokušali terapiju kao i drugi parovi.

Ističe se kako je ovo jedan od najređih slučajeva s kojim se do sada susreo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.