DPS Prijestonice: Krivokapić jedini terorista u događajima na Cetinju
Demokratska partija socijalista

DPS Prijestonice: Krivokapić jedini terorista u događajima na Cetinju

Crnogorska javnost danas je saznala da je u sred bijela dana na Cetinju uhapšen "terorista“ Neno Kaluđerović. Neno Kaluđerović kriv je za teror hemijom koju su građani Cetinja preživjeli petog septembra, za nezakonitu i prekomjernu upotrebu sile, za desetine povrijeđenih građana i za oduzimanje slobode jednom čitavom gradu, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Prijestonici.

"Ministre Sekuloviću, pošto Vaši organi lišavaju slobode poštene i nedužne građane Cetinja, objasnite crnogorskoj javnosti kakav je on to terorizam počinio petog septembra kada su građani Crne Gore koristili Ustavno pravo na slobodu okupljanja izražavajući protest protiv ustoličenja mitropolita Crkve Srbije u Cetinjskom manastiru?", kazali su iz DPS-a

Jedini terorista poručuju u ovoj priči je premijer, koji kako navode "saopštava neistine i izmišlja Molotovljeve koktele, destabilizuje državu, nezakonito naređuje iživljavanje nad građanima i sam učestvuje u širenju zaraze koja dnevno odnosi desetine života".

"Stoga, nakon što se prvo obračunate sa sopstvenim premijerom, koji po vašem priznanju izdaje nezakonita naređenja za napad na građane, onda možete da preispitujete ulogu učesnika skupa petog septembra na kom se branilo čast i dostojanstvo Crne Gore", dodaje se iz DPS-a.

Ukoliko pak kako poručuju nastave da privode i zastrašujue nevine građane predstavljajući ih kao teroriste to naglašavaju da neće dozvoliti i da će se suočiti sa jasnim i efikasnim odgovorom građana Crne Gore koji "neće dozvoliti poniženja marionetske Vlade".

"Odbor DPS Prijestonice još jednom snažno osuđuje današnji događaj i poziva na poštovanje pretpostavke nevinosti uz puno uvjerenje da je Neno Kaluđerović koristio svoje Ustavno garantovano pravo kako bi štitio interese Crne Gore", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.