SM DPS CG: Naša golema tuga i moralna obaveza - Šejla!
SM DPS CG

Pućurica Asmir Milatović Sonja

SM DPS CG: Naša golema tuga i moralna obaveza - Šejla!

Predsjednica SM DPS CG, Sonja Milatović kao i potpredsjednik SM DPS CG, Asmir Pućurica reagovali su povodom nemilog događaja u Tuzima, uputili jasne poruke društvu ali i nadležnima.

¨Zločin u Tuzima postavio je pitanje da li smo u svom ovom covid, ekonomskom i političkom haosu zaboravili običnog čovjeka. To je alarm za cjelokupno društvo i trenutak kad moramo prevazići sve podjele i prepreke i konačno se okrenuti jedni drugima. Institucije moraju reagovati brže i odlučnije, ali svi zajedno, udruženo moramo podići glas i reagovati preventivno. To je zadatak svakog odgovornog pojedinca.¨ poručio je Pućurica za Kodex.

 

2439086925627076249542331383927004338712430n

 

¨Naša golema tuga i moralna obaveza - Šejla! Šejla, opomena državi da pokrene sve mehanizme za zaštitu života i kazna društvu koje se nedovoljno bavi ovim i ovakvim pitanjima! Tužna li je Crna Gora od momenta kad je ugašen njen život! Žalosna, ali ne smije biti bespomoćna u borbi za pravdu! Podigni glas za Šejlu da više nikad nijedna Šejla ne (sa)zna za ovako tragičan kraj!¨ zaključila je Milatović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.