Đurović: URA pozdravlja i daje podršku najavama ministra Spajića i ministarke Borovinić-Bojović
Goran Đurović, Foto: URA

Đurović: URA pozdravlja i daje podršku najavama ministra Spajića i ministarke Borovinić-Bojović

URA pozdravlja napore Vlade Crne Gore da se poboljša opšte ekonomsko stanje u državi koje je bilo potpuno zapušteno minulih godina.

"Najave ministra Spajića da se smanje porezi privredi, poveća minimalni dohodak i najava ministarke Borovinić da se povećaju plate zdravstvenim radnicima  govori o odgovornosti ove Vlade prema građanima Crne Gore. U prethodnih 30 godina privreda je gurana u sivu zonu, radnici u siromaštvo a doktori i sestre u bolnicama u poniženje", saopštio je Goran Đurović potpredsjednik Građanskog pokreta URA.

Navodi da se URA kroz rad u Vladi i poslaničkom klubu zalaže da se, kako privredi tako i zdravstvenim radnicima, vrati dostojansvo i omogući normalan rad i život.

"Za URU su zdravstvo i školstvo baza svake države stoga ćemo u narednom periodu raditi na tome da se u još većoj mjeri poprave primanja i uslovi rada za sve one koji rade u zdravstvu i školstvu. Ovo mora biti prioritet rada vlade u narednom periodu", naveo je Đurović.

Poručuje da je proces oporavka ekonomskog ambijenta težak i spor zato su ovakvi potezi vlade i resornih ministara hrabri jer su očekivanja građana Crne Gore velika.

"Prethodne vlade su gradile svoju ekonomiju na neispunjenim obećanjima i maglovitim pričama. Vrijeme je da se obećano i ispuni jer su to očekivanja građanki i građana Crne Gore", zaključio je Đurović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.