Bečić neće prisustvovati ustoličenju Vladike Metodija zbog službenog putovanja u Sloveniju
Aleksa Bečić

"Naš dragi episkop da nastavi da uspješno hodi putevima svojih prethodnika i naših svetih otaca"

Bečić neće prisustvovati ustoličenju Vladike Metodija zbog službenog putovanja u Sloveniju

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić objavio je na Tviteru kako nije u mogućnosti da prisustvuje ustoličenju Metodija u manastiru Đurđevi stupovi, jer se nalazi na službenom putovanju u Sloveniji.

"Nakon učešča na 10.sastanku predsjednika parlamenata Jugoistočne Evrope i niza bilateralnih susreta, sjutra i preksjutra ću boraviti u Sloveniji na Samitu predsjednika parlamenata zemalja Zapadnog Balkana.Samim tim neću biti u prilici da prisustvujem ustoličenju episkopa Metodija", naveo je Bečić u svojoj Tviter poruci.

On je i novom episkopu budimljansko - nikšićkom Metodiju poželio da "uspješno hoda putevima svog prethodnika."

"Želim našem dragom episkopu Metodiju da nastavi da uspješno hodi putevima svojih prethodnika i naših svetih otaca, nastavljajući svojim umjerenim i pastirskim pristupom da promoviše pomirenje, ljubav i slogu među ljudima, kao vrhunske i neprolazne vrijednosti", kazao je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.