Mandić: Đukanovićeva posjeta Hrvatskoj ogolila njegovu antisrpsku i antipravoslavnu politiku
Mandić

Mandić: Đukanovićeva posjeta Hrvatskoj ogolila njegovu antisrpsku i antipravoslavnu politiku

Đukanovićeva posjeta Hrvatskoj je do kraja ogolila njegovu antisrpsku i antipravoslavnu politiku, smatra lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić.

Kako kaže, Đukanović, Milanović i mediji pod njihovom kontrolom su izlili salve uvreda na račun predsjednika Srbije, patrijarha SPC i srpski narod u Crnoj Gori. 

"Da je Srbija slaba, a srpski narod podijeljen i posvađan, njihova kampanja bi sigurno bila drugačija. Tada bi takvo stanje partneri snažno pozdravili i podržali. Razvojne uspjehe Srbije i veliku priliku za ljepšu budućnost koju ima današnja Crna Gora, ne može da preboli ni Đukanović, a ni njegov domaćin", napisao je Mandić na Twiteru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.