SMDPS: Nema tog suzavca i tih šok bombi koje će ugušiti našu borbu za građansku državu

SMDPS: Nema tog suzavca i tih šok bombi koje će ugušiti našu borbu za građansku državu

Bili smo na Cetinju i nakon 5. septembra kako bismo građankama i građanima koji su pretrpjeli brutalna policijska postupanja pružili podršku i poslali jasnu poruku da u ovoj borbi za građansku Crnu Goru nijesu i ne mogu biti sami, poručili su iz Savjeta Mladih DPSa.

"Zapanjeni nemilosrdnim postupanjem jednog dijela policije prethodnog vikenda u Prijestonici, svjedočili smo suzama i bolu onih koji su s punim pravom samo izražavali svoje nezadovoljstvo čak uz pozitivne poklike policiji. Shodno tome, odlučili smo da na miran i dostojanstven način iskažemo svoj stav jasno ističući da su obmane jedine istine ove i ovakve Vlade Crne Gore, koja nije ništa drugo do fabrika laži, te da, dok su im usta puna prazne priče o slobodi, a narativi za medije oplemenjeni samo pukim riječima o pomirenju, oni svojim nesavjesnim postupanjem u vezi sa najosjetljivijim pitanjima jedne društvene zajednice, podrivaju nepremostive podjele poštujući prava samo jednog dijela, a diskriminišući slobode većinske Crne Gore", saopštili su.

Uz poruke kakve priliče mladim ljudima koji se svojim progresivnim djelovanjem zalažu za sistem građanskih i evropskih vrijednosti, izričiti su, istakli su,  u stavu "da ova Vlada mora da ode da bi Crna Gora živjela, te da nema tog suzavca i tih šok bombi koje će ugušiti našu borbu za građansku državu".

  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.