Vuković: Građani da ostanu pribrani, ostajemo da živimo skupa
Ivan Vuković

"Na ivici smo katastrofe"

Vuković: Građani da ostanu pribrani, ostajemo da živimo skupa

Gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS-a Ivan Vuković apelovao je na sve građane da ostamnu pribrani, jer će, kako je rekao, sve ovo proći, a mi ćemo ostati da živimo skupa.

Vuković je na Tviteru kazao da je situacija na Cetinju dramatična.

"Na ivici smo katastrofe. Ne dozvolite da se, zbog nečega što se može izbjeći, Crna Gora zavije u crno. Još uvijek nije kasno. Apelujem na sve da ostanu pribrani. Proći će i ovo, a mi ostajemo da živimo skupa", poručio je Vuković.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.