Klub poslanika DPS: Pozivamo građane na mir i uzdržanost, a vlast da pokaže svoju odgovornost
Demokratska partija socijalista

Klub poslanika DPS: Pozivamo građane na mir i uzdržanost, a vlast da pokaže svoju odgovornost

Klub poslanika Demokratske partije socijalista poziva sve građane na uzdržanost u ovom izazovnom bezbjednosnom trenutku.

"Molimo sve naše uvažene građane da se uzdrže od bilo kakve vrste nasilja kao i da ne nasijedaju na provokacije uprkos tome što su u cijelu ovu situaciju uvučeni ne svojom već krivicom aktuelne vlasti i njihovih beogradskih mentora. Mnogo je onih koji bi ovih dana da iz Crne Gore vide vijesti o sukobima, ali to neće dočekati jer znamo da su Crnogorke i Crnogorci, a posebno Cetinjanke i Cetinjani, poznati po mudrosti u najtežim vremenima", saopšteno je danas iz Kluba poslanika.

Apelovali su na predstavnike vlasti čija je "odgovornost za sve današnje događaje na Cetinju, da se urazume i adekvatno se odnose prema nastaloj situaciji".

"Građanima koji su danas okupljeni na Cetinju poručujemo: čuvajte mir jer je to naša najveća tekovina, a slobodu i hrabrost ste kako kroz vjekove tako i danas dokazali da posjedujete", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.