Ovdje možete naći raspored podnošenja zahtjeva za dječji dodatak
Ilustracija

Ovdje možete naći raspored podnošenja zahtjeva za dječji dodatak

Prijave za dječji dodatak počinju od 1. septembra.Da biste dobili dječji dodatak, potrebno je da se prijavite u Centar za socijalni rad u opštini u kojoj je prebivalište djeteta i roditelja/staratelja na čije ime će se isplaćivati dodatak za djecu. Prema izmjenama Zakona, do petoro djece u porodici može ostvariti pravo na dodatak za djecu, saopšteno je ranije iz Ministarstva finansija i socijalnog staranja.

Kako se navodi, potrebno je da se sa ličnom kartom identifikujete u centru i da prijemnom radniku date matične brojeve (JMB) članova Vaše porodice – sve se dalje radi automatizovano, kroz e-Socijalni karton. Sve informacije o dječijem dodatku možete naći ovdje.

Ministarstvo finansija i socijalnog staranja objavilo je danas raspored za podnošenje zahtjeva za dječji dodatak.

U Centru za socijalni rad Podgorica će se prijem zahtjeva vršiti na dva pulta – u glavnoj zgradi Centra za socijalni rad u ulici IV proleterske 18 i u ulici Mitra Bakića br 126. Područne jedinice u Golubovcima i Tuzima zaprimaće zahtjeve u svojim kancelarijama, shodno mjestu prebivališta korisnika.

-Od 01.09. do 08. 09. 2021. godine će se vršiti prijem zahtjeva prema azbučnom redu prezimena (od A do I);
-Od 08.09 do 15. 09.2021. godine će se vršiti prijem zahtjeva po azbučnom redu prezimena ( od J do R);
-Od 15.09. do 22. 09 će se vršiti prijem zahtjeva po azbučnom redu prezimena  (od S do Š).

Za sve ostale gradove pogledajte OVDJE raspored.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.