Treća noć Sea dance festivala zbog nevremena odgođena za nedjelju tokom dana
Foto: Mediabiro

Treća noć Sea dance festivala zbog nevremena odgođena za nedjelju tokom dana

Treća noć Sea dance festivala, zbog nevremena koje je uslijedilo, odgođena je za nedjelju tokom dana, saopštila je PR festivala Tajana Nedić.


Ona je agenciji Mediabiro kazala da iako je bila privremena stabilizacija vremenskih uslova najavljeno da će u toku noć još biti olujnih udara.

"Tako da smo pored sve volje i truda morali da pomjerimo večerašnji program za nedjelju tokom dana", kazala je Nedić.

Ona je dodala da će čim budu imali inforamacije objaviti satnice o sjutrašnjim nastupima, a sve ulaznice za subotu važiće i za nedjelju.

Treću noć Sea dance festivala, između ostalih, trebalo  je da nastupe Sajsi MC, Audistorm, Klinac, kao i mnogi popularni izvođači čiji su nastupi odloženi zbog loših vremenskih uslova.

DJ Necke rekao je da je za svoj nastup spremio geto brastel fank.

"Nekako mi se čini da je cijela priča otišla u neko tehno varijantu i onda sam htio na taj način da napravim neki kontra teg", naveo je Necke. 

On je poručio da će biti brze muzike za ples.

"Publika treba da obrati pažnju malo više na izvođače koji nisu mainstreem, zbog toga što sam ja upravo u tim izvođačima pronašao neke svoje uzore", naveo je Necke.

On smatra da je u posljednjih deset godina iz Crne Gore izašlo dosta alternativnih umjetnika čije su pjesme producirane jako kvalitetno.

Necke je rako da ima dosta planova za naredni period.

"Ja sam tu ispred ekipe Radio Katakombe  i imamo veći broj izvođača i sad trenuto imamo u planu da uradimo mix tape treći dio. Imamo već dva iza sebe", kazao je Necke.

On je rekao da je cilj da priviku mlađe repere koji su prvenstveno bila publika.

Necke je kazao da za sada imaju 15 pjesama i najavio saradnju sa nekim popularnijim reperima sa Balkana.

"Ali to ne bih detaljisao jer je sve stvar momenta", zaključio je Necke.

Kompletan program Sea dance festivala nalazi se na zvaničnoj stranici  festivala.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.