Berane: Vozilo sletjelo sa puta, tri osobe povrijeđene
Foto: Berane online

Berane: Vozilo sletjelo sa puta, tri osobe povrijeđene

Na magistralnom putu Berane-Bijelo Polje u mjestu Donje Zaostro došlo je do saobraćajne nezgode, kada je majka sa dvije ćerke putničkim vozilom izletjela sa puta niz strmu padinu, da bi se na kraju vozilo zaustavilo pored rijeke Lim.

Majka, koja je upravljala vozilom i koja je iz za sada neutvrđenih razloga izgubila kontrolu, i starija ćerka su lakše, dok je mlađa ćerka teže povrijeđena.

Kako saznaje Berane online, radi se o stanovnicima opštine Gusinje.

Pripadnici policije i Službe zaštite i spašavanja povrijeđene su izvukli iz vozila i transportovali u beransku bolnicu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.