Nakon susreta sa policijom na Hvaru , Majkl Džordan produžio u Dubrovnik
Foto: Profimedia

Nakon susreta sa policijom na Hvaru , Majkl Džordan produžio u Dubrovnik

Pripadnici hrvatske policije posetili su jahtu Majkla Džordana usidrenu na Hvaru, zbog dojave o glasnoj muzici.

Legendarni košarkaš je tokom cijelog dana uživao u jednom baru na hvarskoj obali, a policajci su tokom večeri zbog dojave o puštanju glasne muzike otišli na njegovu jahtu.

"U 00.15 sati, 26. avgusta, dobili smo dojavu o preglasnoj muzici sa jedne jahte koja se nalazila na vezu u gradu Hvaru. Policijski službenici su po dojavi otišli na teren, obavili razgovor sa zapovjednikom jahte i zatražili da se muzika ugasi, što je i učinjeno. Nije bilo daljih dojava o narušavanju javnog reda i mira, ni potrebe za policijskim postupanjem", stoji u saopštenju hrvatske policije.

Nakon što je na Hvaru imao susret s policijom, Majkl Džordan produžio je u Dubrovnik.

Luksuznom jahtom O'Pari, čiji nedeljni najam košta milion eura, uplovio je u dubrovački zaliv, iskrcao se u Starom gradskom portu i pod budnim okom telohranitelja krenuo u šetnju, piše Libero Portal.

Prema izjavi njihovih izvora, Džordan je i u Dubrovniku privukao mnogo pažnje, turisti su počeli da vrište kad su ga vidjeli i fotografisati ga telefonom, no NBA zvezdi nije moglo da se priđe zbog telohranitelja.

21398791461290c5142f4d497363644v4big

Foto:Profimedia

Džordan, koji rijetko silazi s jahte, prilikom posjete Hvaru izazvao je pravi haos, a tom prilikom se grlio i fotografisao s obožavateljima.

S jahte je sišao i tokom posete jednom klubu u Hvaru, a iste večeri su ga posetili policajci.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.