Zvanično: Razveli se Severina i Igor
Igor i Severina

Zvanično: Razveli se Severina i Igor

Severina i Igor Kojić službeno su okončali brak, piše Večernji list. Sporazumni razvod braka potpisan je na zagrebačkom sudu, samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev.

Par je u braku bio šest godina, a više od godinu dana šuškalo se o krahu njihovog braka. Sumnje su dodatno pokrenuli kada su se nedavno prestali pratiti na društvenim mrežama. 

U aprilu prošle godine Severina se vratila u Zagreb, a Igor je ostao u Beogradu. Od tada nisu zajedno viđeni u javnosti. Srpski mediji ranije su pisali kako se Severina posvađala sa svekrom i svekrvom dok je bila u karantinu u njihovu domu u Beogradu te da nisu bili u dobrim odnosima. 

Severina i Igor još se nisu oglasili oko razvoda. 

Inače, pjevačica i Kojić su se vjenčali 25. septembra 2015. u istarskim Balama. u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Dva mjeseca poslije uslijedio je i građanski brak u Beogradu pred oko 600 zvanica, a svoju ljubav krunisali su i na putovanju u Africi. 

Par je prošle godine u novembru slavio petu godišnjicu beogradskog vjenčanja, ali je izostala čestitka na društvenim mrežama, kakve su objavljivali ranijih godina. Nisu se oglasili ni kad im je bila peta godišnjica vjenčanja u Istri. Zadnja službena fotografija koju je Severina objavila s Igorom je od 2. februara 2020. kada su bili u Rijeci na spektaklu za prijestonicu kulture.

Brak s Igorom Kojićem, Severini je bio drugi brak nakon razvoda od srbijanskog biznismena Milana Popovića s kojim ima sina i s kojim još uvijek vodi sudski spor oko starateljstva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.