Na Dračenovcu pronađena veća količina skanka
Ilustracija

Na Dračenovcu pronađena veća količina skanka

Carinski službenici pronašli su, kontrolom teretnog vozila, na prelazu Dračenovac, veću količinu, kako se sumnja, skanka. Iz Uprave prihoda i carina Crne Gore saopštili su da je droga nađena u skrivenom bunkeru na vozilu namijenjenom krijumčarenju.

"Službenici carinske ispostave Dračenovac u koordinaciji sa Odsjekom za suzbijanje krijumčarenja prilikom kontrole teretnog motornog pronašli su veću količinu biljne supstance za koju postoji osnovana sumnja da se radi o skanku. Vozilo crnogorskih registarskih tablica kretalo se iz pravca Rožaja ka Republici Srbiji, a supstanca, upakovana u više pojedinačnih pakovanja, je pronađena u skrivenom bunkeru na vozilu namijenjenom krijumčarenju", piše u saopštenju Uprave. 

Dodaju da će u saradnji sa Upravom policije u daljem postupku biti potvrđen sastav i porijeklo pronađene materije. Navode i da će se raditi na utvrđivanju krivične odgovornosti osobe koja je upravljala vozilom

"Navedena aktivnost samo je jedna u nizu koje se sprovode u carinskim ispostavama u kontinuitetu radi otkrivanja i sprečavanja svih vidova prekograničnog krijumčarenja", zaključuje se. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.