SNP zadovoljan izborom Borisa Raonića za generalnog direktora RTCG
SNP CG

SNP zadovoljan izborom Borisa Raonića za generalnog direktora RTCG

Socijalistička narodna partija Crne Gore pozdravlja izbor Borisa Raonića za generalnog direktora RTCG.

˝Nadamo se da je od jučerašnjeg dana krenula nova era u radu i razvoju Javnog servisa i da će ova kuća ubrzo moći da se pohvali nezavisnošću i profesionalizmom, što već godinama očekuju naši građani.˝ poručili su iz SNP-a.

Oni su poručili da je RTCG dugo bio bastion DPS-a koji je kontaminirao javni prostor.

˝Zato je njegovo oslobađanje bilo prijeko potrebno za našu zemlju. Očekujući bolje dane za cjelokupnu medijsku scenu Crne Gore, želimo Borisu Raoniću da opravda povjerenje građana i da Javni servis povede putem istinskog napretka.˝ zaključili su iz SNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.