Identifikovano lice koje je podmetnulo požar na Draču
Foto: Screenshot

Identifikovano lice koje je podmetnulo požar na Draču

Policija je identifikovala lice sa snimka koji je objavila Služba zaštite i spašavanja Glavnog grada, a na kojem se vidi kako nepoznati muškarac podmeće požar u Podgorici, saopšteno je nezvanično iz Uprave policije.

Kako nezvanično prenosi portal RTCG sa slučajem je upoznat je nadležni tužilac.

"Preduzimaju se dalje aktivnosti u cilju utvrđivanja odgovornosti lica", saopšteno je nezvanično iz policije. 

Služba zaštite i spašavanja Glavnog grada objavila je snimak nepoznate osobe koja podmeće požar u Ulici Džan na Draču.

Na snimku se vidi nepoznati muškarac koji se u noćnim satima kreće ulicom i podmeće požar.

Gadonačelnik Podgorice Ivan Vuković je na Fejsbuku osudio ovaj čin. 

"Pun utisaka s otvaranja parka ispod Ljubovića, sinoć sam kazao da je jučerašnji dan bio jedan od najljepših ove godine. A onda vidim ovo... Policija mora identifikovati, a Tužilaštvo propisno kazniti ovo lice", napisao je Vuković. 

Vatrogasci u Podgorici danima ne odmaraju gaseći požare koji su većinom podmetnuti. Najveći požar ovog ljeta uništio je ogromnu površinu brda Gorica, koje predstavlja pluća grada. Međutim, ni najstrašnije osude društva za ovaj zločin nad prirodom ne dopiru do nesavjesnih pojedinaca. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.