Olimpijski šampion na tribinama pleo torbicu za medalju; Komentari: Savršen muškarac!

Olimpijski šampion na tribinama pleo torbicu za medalju; Komentari: Savršen muškarac!

Tom Dejli olimpijski pobjednik u skokovima u vodu, koji je zlatnu medalju posvetio svom suprugu, postao je hit na društvenim mrežama zbog neobične aktivnosti kojom se zabavljao na tribinama.

Kamere su Dejlija uhvatile kako hekla, odnosno plete, dok gleda takmičenje u ženskim skokovima u vodu, što je oduševilo ljude na internetu.

"Postoji li savršeni muškarac? Da", napisao je jedan korisnik Twittera.

"Muškarci koji heklaju u javnosti su vrlo atraktivni."

"Mislim da imam novog idola."

Dejli je otkrio da je pleo vrećicu za medalju, u koju bi je stavio da je zaštiti od oštećenja.

Tom Dejli ima 27 godina, rodom je iz Plimuta u Engleskoj, nekadašnji je svjetski prvak, a pored sportske, ima i uspješnu karijeru jutjubera.

„Ja sam gej muškarac koji je takođe olimpijski šampion. Osjećam se dosta moćno zbog toga – kada sam bio mlađi nisam mislio da ću išta veliko ostvariti zbog onoga što sam“, izjavio je Tom Dejli pošto je ostvario najveći uspjeh svoje karijere.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.