Koja četiri znaka će do kraja godine pratiti samo sreća?
Foto: Ilustracija

Koja četiri znaka će do kraja godine pratiti samo sreća?

Ako vjerujete u zvijezde, evo koja će to četiri znaka do kraja godine imati posebno plodan i dobar period!

Nekom će konačno krenuti u ljubavi, nekom na polju finansija, a neko će prosto osjećati blaženstvo. U nastavku saznajte o koja četiri znaka je riječ.

OVAN

Do kraja avgusta Ovnovi imaju priliku da upoznaju srodnu dušu za kojom odavnu čeznu. Ovaj odnos neće biti još jedna prolazna avantura, već bi mogao da se pretvori u trajnu vezu o kakvoj dugo maštate.

S druge strane, zauzeti Ovnovi dobiće želju da naprave korak više i odvažiće se na vjeridbu, početak zajedničkog života ili proširenje porodice.

I na profesionalnom planu vas očekuje procvat - nemojte se ustručavati da započnete novi biznis ili predložite neku ideju.

LAV

Imaćete šansu da upoznate istinski dobrog partnera, a najvjerovatnije je da će se se to desiti do kraja jula. Ako ste u braku ili zajednici sa partnerom, do kraja 2021. bi mogle da vas obraduju lijepe vijesti o trudnoći.

Takođe, dobar je period da krenete u realizaciju projekta koji već dugo imate na umu. Slobodno zapnite i potrudite se - trud će dati rezultata!

DJEVICA

Očekuje vas veoma dobar period, posebno kada je riječ o ljubavi. U avgustu postoji velika šansa da upoznate osobu sa kojom možete da realizujete sjajnu vezu. Ne treba da se bojite problema - u narednim mjesecima uspjećete da prevaziđete svaku prepreku.

Kada je riječ o poslovnim prilikama, očekuje vas unapređenje ili povišica u narednim mjesecima, a i sami ćete ostati prijatno iznenađeni pozitivnim promjenama.

JARAC

Jarčeve u narednom periodu očekuju unutrašnji mir i harmonija, te će zračiti nevjerovatnom energijom i njihova harizma biće na maksimumu. Nije ni čudo što će lako privući strastveni odnos pun lijepih emocija i duboke ljubavi. Ako ste singl, ne treba da vas iznenadi mogućnost iznenadne i burne romanse!

Ako vam se ukaže prilika za sticanje novih znanja i vještina nemojte je propustiti. Višestruko će vam se vratiti i donijeti vam velike poslovne uspjehe.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.