Građanima starijim od 50 godina turistički vaučeri u iznosu od 50 eura

Ukoliko se vakcinišu do kraja jula

Građanima starijim od 50 godina turistički vaučeri u iznosu od 50 eura

Vlada je obezbijedila turistički vaučer u iznosu od 50 eura svim građanima starijim od 50 godina koji se vakcinišu prvom dozom vakcine do kraja jula.

Ministarstva ekonomskog razvoja saopštilo je da će svi koji se vakcinišu tokom ovog mjeseca u narednom periodu dobiti SMS poruku u kojoj će biti naznačeno gdje i u kojem vremenskom periodu mogu iskoristiti vaučer, kao i detalje u vezi sa njegovom rezervacijom.

“U opticaju su hoteli Ulcinjske i Budvanske rivijere kao i Institut „Simo Milošević“, koji će svoje smještajne kapacitete staviti na raspolaganje od kraja avgusta, a korisnici vaučera će dobiti uslugu od dva noćenja na bazi polupansiona“, pojašnjeno je.

Smještaj u hotelu će moći da iskoriste isključivo nosioci vaučera.

“Imajući u vidu značaj vakcinacije za zdravlje naših građana i oporavak ekonomske aktivnosti Crne Gore, još jednom pozivamo sve da daju svoj doprinos ovom procesu”, poručuju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.