Nikšić: Zapaljeno vozilo Željka Perovića
Foto: Facebook

Član Plenuma 083

Nikšić: Zapaljeno vozilo Željka Perovića

Sinoć je u centru Nikšića zapaljeno vozilo Željka Perovića, člana Plenuma 083.

"Naš Željko je čovjek besprekorne biografije: ugledan bivši fudbaler i aktuelni preduzetnik, uvažen u svome gradu, a nekom je nitkovu, eto, palo na pamet da mu, pod okriljem noći, uništi automobil. Ne želeći da prejudiciramo ishod istrage, vjerujemo da se razlog može tražiti u činjenici da mnogim ovdašnjim ljudima prljavih biografija smeta to što Željko Perović, imenom i prezimenom, uvijek i vrlo konkretno govori o problemima ovoga grada", navodi se u saopštenju Plenuma 083.

Iz Plenuma su pozvali policiju da pod hitno reaguje i nađe počinioca.

"Smatramo da bi to bio pokazatelj da se stvari u ovoj zemlji mijenjaju te da uzorni i pristojni građani više ne moraju da strahuju od kojekakvog šljama što je, u godinama za nama, navikao da nekažnjeno proizvodi haos po Nikšiću. U protivnom, ukoliko policija ne obavi svoj posao valjano, pitamo se ko bi bio sljedeći i dokle bi Nikšićani trebalo da trpe obijest onih najgorih stanovnika ovog grada?",zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.