Srzentić: Jedan datum, a znači tako mnogo
Tamara Srzentić

Srzentić: Jedan datum, a znači tako mnogo

Jedan datum, a znači tako mnogo. Svim građankama i građanima Crne Gore, srećan Dan državnosti i Dan ustanka crnogorskog naroda, poručila je na Tviteru ministarka javne uprave, digitalnog sruštva i medija, Tamara Srzentić.

"Bogata slobodarska i antifašistička istorija nas obavezuje da budemo solidarniji,humaniji i da svakog dana činimo našu građansku Crnu Goru boljom,uspješnijom i prosperitetnijom na njenom putu evropskih integracija,društveno-ekonomskog razvoja,inovacija i digitalne transformacije. Da svako od nas da više što može da bismo je sačuvali na ponos nama i generacijama nakon nas. Da je vječna Crna Gora", poručila je Srzentić povodom 13.jula Dana državnosti Crne Gore.

Da svako od nas da više što može da bismo je sačuvali na ponos nama i generacijama nakon nas.

Da je vječna

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.