Ulcinjska URA odgovorila DPS-u: O Valdanosu pričaju oni čiji je poslanik iz Ulcinja glasao protiv povraćaja zemljišta građanima
Foto: URA

Ulcinjska URA odgovorila DPS-u: O Valdanosu pričaju oni čiji je poslanik iz Ulcinja glasao protiv povraćaja zemljišta građanima

Kada čovjek ne zna gdje se nalazi granica licemjerstva u politici onda tu lekcija lako može naučiti u bilo kom reagovanju DPS-a koja nanovo uvijek pokazuju koliko jedna partija može da vodi licemjernu politiku i protiv interesa Opštine Ulcinj, kazali su danas iz ulcinjske URE odgovarajući na reagovanje ulcinjskog DPS-a.

“Teško je objasniti gospodi iz DPS-a ili stručnjacima za uzgajanje lososa u Port Mileni, da su personifikacija svega lošeg što je ovu opštinu zadesilo zadnjih 30 godina. Od "smrtnih" privatizacija hotelskih objekata ili pljačke Solane pa do gašenja ostalih firmi… Takođe su se pobrinuli i za devastaciju i “eksploziju” divlje gradnje po čitavoj opštini i usput opljačkali građane na raznim nivoima”, poručili su iz ulcinjske URE.

Oni napominju da je DPS od Ulcinja napravio opštinu sa najvećom stopom nezaposlenosti, najmanjom prosječnom platom i jedinu siromašnu opštinu na primorju.

“A kada ste se dohvatli lokalne vlasti tad je počelo da cvjeta i bezakonje i korupcija i na lokalnom nivo. Postali ste šampioni u kršenju zakona pa ste dobili i duplo negativno mišljenje od strane Državne revizorske institucije, kršeći 18 zakona i nekoliko drugih propisa. A da ne pominjemo bezbrojne afere kojima se bavi tuzilaštvo od vaših nezakonitih zapošljavanja pa do “letećih” kanalizacija i investicija bez ikakvih dozvola. Prosto ste do dna unizili našu opštinu što je bilo i očekivano od vas”, ističu iz ulcinjske URE.

Mole DPS da samo oni ne pominju Valdanos, jer su oni ti, kako ističu, koji su 30 godina bili protiv da se to zemljište vraća građanima.

“Bili ste protiv vi čiji je predsjednik  sa velikom nervozom dočekao vijest da se Valdanos vraća građanima Ulcinja jer je to smatrao šansom za svoj biznis, odnosno vi čiji poslanik iz Ulcinja nije htio da glasa za povraćaj Valdanosa građanima. Ima li većeg bezobrazluka i političkog licemjerstva od toga”, pitaju iz ulcinjske URE.

Ipak, poručuju oni, svemu dolazi kraj.

“Tako je vama došao kraj na državnom nivou pa je vraćen Valdanos a na putu su da se isprave i ostale tridesetogodišnje nepravde prema Ulcinju, i to samo za 6 mjeseci. Ne brinite, riješicemo i Solanu i Morsko dobro, i ostale probleme koje smo nasljedili od vas. A jos više ćemo raditi za Ulcinj kada vas budemo pobijedili i poslali u opoziciju i na lokalnom nivou. To će biti veoma brzo”, zaključuju oni u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.