Isak Šabanović:  Pobijedio je najbolji od nas, kraj takmičenja je početak moje karijere
Foto:Kodex.me

Isak Šabanović: Pobijedio je najbolji od nas, kraj takmičenja je početak moje karijere

Finalisti su bili svi odlični i hvala im na jakoj i fer borbi, pobijedio je najbolji od nas i ja mu od sveg srca čestitam na tome, poručio je mladi Bjelopoljac Isak Šabanović

 Šabanović, favorit mnogih u velikom finalu Zvezda Granda osvojio je drugo mjesto! 

Povodom plasmana Isak se oglasio na svom Instagram profilu i istakao da je njegova misija bila da vrati rock na velika vrata što je i uradio.

Takođe, Isak je najavio da je ovo kraj takmičenja ali tek početak njegove karijere i zahvalio se svojim saradnicima a posebno mentoru, Miliju. 

Ostaje nam da vidimo šta nam Isak sprema u narednom periodu i u kom će se smjeru kretati njegova karijera.

2048426719883513086367243299805646420362635n

Najbolji takmičari, Mulalić i Šabanović, foto:Kodex

 

Podsjetimo, nakon dvije godine koliko je zbog pandemije trajala sezona, u spektakularnoj finalnoj večeri  titulu nove "Zvezde Granda" ponio je Mahir Mulalić iz Gračanice.

 

Kada je Saša Popović proglasio pobjednika, uslijedio je najemotivniji momenat, Mulalić se rasplakao od sreće, a prva koja mu je čestitala bila je njegova mentorka Marija Šerifović, a onda i sve kolege iz takmičenja.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.