Florida: Srušila se dvanaestospratnica, ima mrtvih
Foto:Twiter

Florida: Srušila se dvanaestospratnica, ima mrtvih

Na Floridi se srušio dio stambene dvanaestospratnice, saopštili su lokalni zvaničnici. Na licu mjesta su desetine vatrogasnih ekipa, policija i hitna pomoć. Američki mediji prenose da je jedna osoba poginula, a da je najmanje devet osoba prebačeno u lokalne bolnice.

Iz policije Majami Biča saopštili su da su se na lice mjesta uputile vatrogasne ekipe iz cijelog okruga Majami Dejd.

Spasilačke ekipe vrše potragu u ruševinama, a nema zvaničnih podataka o povrijeđenima.

Američki mediji prenose da je zgrada koja se srušila izgrađena 1981. godine. Nalazi se u mjestu Surfsajd, koje se nalazi na oko deset kilometara od Majami Biča u američkoj saveznoj državi Floridi. Dodaju da se u zgradi nalazi oko 100 stanova, prenosi Rts.

Uzrok rušenja nije poznat.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.