BP: Kombijem uletio u dvorište kuće, nema povrijeđenih
Foto: Pobjeda

BP: Kombijem uletio u dvorište kuće, nema povrijeđenih

U bjelopoljskom naselju Rakonje na dionici magistralnog puta Bijelo Polje – Ribarevine večeras oko 22 časa dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nezgoda koja zahvaljujući spletu srećnih okolnosti nije imala tragičan epilog.

Kombi kojim je iz pravca Bijelog Polja upravljao mještanin Rakonja M.B. iz zasad neutvrđenih razloga prešao je na suprotnu stranu i uletio u dvorište porodice Madžgalj.

Vozilo se zaustavilo na metar udaljenosti od kuće a prava je sreća da niko nije stradao jer uoči samog udesa tu se nalazilo više osoba među kojima je bilo i djece.

Jedan od očevidaca ispričao je za Pobjedu da je kombi prethodno udario u bettonski zid pored puta skrenuo na suprotnu stranu i završio u dvorištu porodice Madžgalj.

Uviđaj su izvršili ovlašćeni službenici Centra bezbijednosti Bijelo Polje i kako saznajemo kombi je upućen na vanredni tehnički pregled a vozač je alkotestiran jer postoji sumnja da je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola.

Mještani okolnih kuća apelovali su da se upozore nadležni da se na tom potezu vozi nekontrolisano brzo te da policija treba češće da bude prisutna da kažnjava nesavjesne vozačče.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.