Memfis Depaj

"Lav" konačno u Barseloni: Depaj potpisuje dvogodišnji ugovor

Barselona je konačno potvrdila transfer 27-godišnjeg holandskog fudbalera Memfisa Depaja, koji na Kamp Nou stiže kao slobodan igrač.

Depaj je već potpisao ugovor, ali će i formalno postati igrač Katalonaca 1. jula kad mu zvanično ističe ugovor sa Olimpikom iz Liona.

Depaj je treći fudbaler koji stiže u Barselonu kao slobodan igrač u ovom prelaznom roku. Prije njega ugovore su potpisali dojučerašnji fudbaleri Mančester Sitija, Erik Garsija i Serhio Aguero. Stigao je i Emerson Rojal, ali je on u prethodnom periodu igrao na pozajmici za Betis.

Najveći posao oko dovođenja Depaja završio je njegov zemljak i bivši selektor, a sada trener Barselone Ronald Kuman. Međutim, Depaj je potpisao samo dvogodišnji ugovor, nakon što je objavljeno da se dvije strane nisu sasvim složile oko dužine ugovora.

Depaj ima 27 godina i do sada je igrao za PSV Ajndhoven, Mančester Junajted i Lion.

Trenutno sa reprezentacijom Holandije učestvuje na EURO 2020.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.