Eriksen iznenadio saigrače na treningu

Eriksen iznenadio saigrače na treningu

Danski fudbaler Kristijan Eriksen danas je došao u iznenadnu posetu svojim saigračima iz reprezentacije nakon što je dan ranije otpušten iz bolnice, pošto je tokom utakmice prošle subote pretrpio srčani zastoj.

Eriksen je obišao saigrače koji se nalaze na pripremama u blizini prestonice da bi potom ručao sa njima, prenio je AP.

Njegov kolega iz reprezentacije Kristijan Norgard rekao je da nisu znali da će ih posjetiti pa su odmah po njegovom dolasku prekinuli trening.

Norgard je dodao da je njegova posjeta "dala dobru energiju" timu i da je to ono što im je bilo potrebno.

Eriksen je prošle subote tokom utakmice između Danske i Finske kolabirao na terenu i reanimiran je pomoću defibrilatora.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.