Doniraće specijalna motorna vozila za prevoz migranata vrijedna 395.450 eura
Potpisivanje Sporazuma

Doniraće specijalna motorna vozila za prevoz migranata vrijedna 395.450 eura

V.d. pomoćnik direktora za Sektor granične policije Dragan Klikovac potpisao je juče Sporazum o donaciji sa oficirom za vezu Savezne policije Njemačke pri ambasadi Savezne Republike Njemačke u Sarajevu Florijanom Vedekindom.

Sporazum je potpisan na osnovu bilateralne saradnje između Saveznog ministarstva za unutrašnje poslove i izgradnju zajednice Savezne Republike Njemačke i Uprave policije.

Klikovac i Vedekind su potpisali sporazum o donaciji specijalnih motornih vozila za prevoz migranata vrijedan 395.450 eura.

"Potrebe granične policije za specijalnim vozilima za prevoz lica su širokog spektra i neophodna su za prevoženje ilegalnih migranata koji su na teritoriji Crne Gore izrazili namjeru za međunarodnom zašitom.

Obezbjeđenjem specijalnih vozila za prevoženje migranata doprinijeće veću efikasnost u svakodnevnom radu prilikom izvršavanja službenih radnji po pitanju readmisije, deportacija i repatrijacija", saopšteno je iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.