Tragedija na trci šampionata Srbije, poginuo 38-godišnji vozač(VIDEO)
Foto:Screenshot

Tragedija na trci šampionata Srbije, poginuo 38-godišnji vozač(VIDEO)

Velika tragedija dogodila se u nedjelju na trci šampionata Srbije u Kraljevu u autobolizmu na kružnim stazama kad je jedan od vozača, Vladimir Šekularac iz Aleksandrovca, star 38 godina poginuo.

Trka je održana u organizaciji Sportskog auto i karting saveza Srbije na poznatom autodromu Beranovac kod Kraljeva.

Do udesa je došlo kada su četvorica takmičara pokušala da pređu uski mostić koji je bio loše obezbjeđen. Došlo je do naguravanja. Šekularac je izgurnut sa staze i sletio je s mosta. Nastao je muk. Sve kolege su u šoku. Vozači su jednoglasni u ocjeni da ih je napustio divan čovjek i dobar drug.

2588673vladimirff

Vladimir Šekularac

Trka je odmah potom prekinuta, a teško povrijeđeni Šekularac je, nakon što su ga pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice izvukli iz smrskanog automobila, sanitetom hitno prevežen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

Uprkos velikim naporima ljekara da ga reanimiraju i spasu mu život, nesrećni vozač je ipak podlegao povredama.

Na autodrom je ubrzo stigla vijest da je Šekularac preminuo i sve trke po raspisanim klasama su zvanično prekinute, a svi ostali vozači su odvezli počasni krug na taj način odajući poštu tragično nastradalom kolegi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.