Borovinić Bojović u Hrvatskoj: Potpisan ugovor o donaciji vakcina
ilustracija

Borovinić Bojović u Hrvatskoj: Potpisan ugovor o donaciji vakcina

Danas je na Ksaveru, u zgradi Ministarstva zdravstva Hrvatske, ministar VIli Beroš potpisao ugovor o donaciji vakcina Hrvatske Crnoj Gori.

Sa crnogorskom koleginicom Jelenom Borovinić Bojović razgovarao je i o saradnji u transplantacijskom programu

Ministar Beroš rekao je da ove dvije teme nadilaze granice. 

"Pokazali smo brigu za zemlje u okruženju. I nadam se, barem malo doprinijeli borbri protiv ove prijetnje", naglasio je Beroš te naglasio zadovoljstvo hrvatskim transplantscijskim programom te zahvalio Crnoj Gori što je to prepoznala. 

Crnogorska ministarka je, kako piše Dnevnik.hr., zahvalila na prijateljskom gestu.

"Danas smo imali vrlo važne razgovore koji su se odnosili na dvije važne teme. Jedna je COVID pandemija, a druga transplantacijski program gdje smo vrlo zahvalni Republici Hrvatskoj koja je iskazala namjeru da nam pomogne u rješevanju ovog problema. Potpisali smo važan memorandum o saradnji", rekla je Jelena Borovinić Bojović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.