Povrijeđena dva radnika tokom remonta Termoelektrane Pljevlja
Termoelektrana Pljevlja

Zaposleni u firmi Termoelektro-Mont

Povrijeđena dva radnika tokom remonta Termoelektrane Pljevlja

Dva radnika, izvođači radova podgoričke firme Termoelektro-Mont, povrijeđena su tokom remonta Termoelektrane Pljevlja.

Radnici su po riječima nadležnih iz TE Pljevlja pali sa manje visine kroz rešetku, koja je popustila, i povrijedili skočne zglobove.

Jednom od radnika koji je iz Pljevalja pružena je neophodna intervencija u medicinskoj ustanovi iz Pljevalja, dok je drugi radnik, koji je iz Podgorice, transportovan na liječenje u Podgoricu.

Nadležni organi su obavili uviđaj.

Remont TE Pljevlja počeo je 1. aprila i bilo je predviđeno da Termoelektrana počne sa radom 1. juna ali zbog tehničkih problema oko realizacije remonta početak rada će vjerovatno biti odložen. Iz tog razloga nije počelo punjenje deponije Termoelektrane ugljem od strane Rudnika uglja Pljevlja.

PV Informer

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.