Abazović: Kreće snažna borba protiv korupcije i kriminala
Dritan Abazović

Abazović: Kreće snažna borba protiv korupcije i kriminala

Kreće snažna borba protiv korupcije i kriminala, saopštio je na Tviteru potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

On je tako reagovao na usvojeni Zakon o državnom tužilaštvu.

"Inkorporirane su još dvije sugestije Venecijanske komisije. Kreće snažna borba protiv korupcije i kriminala! Ruka pravde dobija na snazi. Evropski put je put vladavine prava. Hvala svima na podršci. Može Crna Gora", poručio je Abazović.

Podsjećamo, Skupština Crne Gore usvojila je danas, glasovima parlamentarne većine, izmjene i dopune Zakona o Državnom tužilaštvu.

Predlog izmjena podržali su poslanici Demokratskog fronta (DF), koalicija Mir je naša nacija i Crno na bijelo, Socijalističke narodne partije i Pokreta za promjene.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.