Ugašen požar u Novom Sadu, spašene 24 osobe (FOTO)
Foto: Nova S

Ugašen požar u Novom Sadu, spašene 24 osobe (FOTO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, ugasili su požar koji je izbio danas oko 11.12 časova u jednom stanu u Ulici Stevana Hristića u Novom Sadu i brzom akcijom spasili 24 osobe.

U ovom požaru dvije osobe su zadobile povrede, dok je zbog posljedica dima zbrinuto više osoba, saopštio je MUP.

Brzom akcijom spasavanja, uz pomoć automehaničkih lestava, vatrogasci-spasioci su spasili šest osoba, među kojima je troje djece, dok je kroz stepenište spaseno ukupno 18 osoba, među kojima je, takođe, troje djece.

U intervenciji je učestvovalo 16 vatrogasaca-spasilaca sa pet vatrogasnih vozila.

Podsjetimo, iz zgrade u plamenu, spasena i jedna beba. Kako je prenio portal Nova S, vatrogasac Nemanja G. evakuisao je iz zgrade u plamenu majku sa bebom, ali i još dva djeteta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.