Zirojević: Vulin potvrdio da projekat “srpskog sveta” postoji, nije slučajan ovakav sastav Vlade
Nikola Zirojević, Foto: Socijaldemorkate

Zirojević: Vulin potvrdio da projekat “srpskog sveta” postoji, nije slučajan ovakav sastav Vlade

Zahvalni smo gospodinu Vulinu koji je potvrdio da projekat “srpskog sveta” ne samo da postoji, nego i da se na njemu aktivno radi, poručio je Nikola Zirojević potparol Socijaldemokrata.

"Sad već nikog ne čudi što smo u građanskoj Crnoj Gori dobili gotovo jednonacionalan i jednovjerski sastav ministara, čiji personalni sastav je uglavnom određen od strane jedne privilegovane vjerske zajednice. Ipak, moraćemo da razočaramo i Vulina i premijera Krivokapića, jer je Crna Gora dovoljno snažna i dovoljno svjesna da to ne dozvoli!", kazao je Zirojević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.