Abazović – Koprivica: Pokrenućemo inicijativu za osnivanje pozorišta u Ulcinju
Abazović i Koprivica na sastanku

Abazović – Koprivica: Pokrenućemo inicijativu za osnivanje pozorišta u Ulcinju

"Dogovoreno pokretanje inicijative za osnivanje pozorišta u Ulcinju, kako bi se na najbolji način zaokružio kulturološki aspekt grada Ulcinja“, saopšteno je nakon sastanka potpredsjednika Vlade Crne Gore dr Dritana Abazovića i spoljnog eksperta za resor kulture u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta prof. Dragana Koprivice.

Sastanak je bio prilika da potpredsjednik Abazović i profesor Koprivica porazgovaraju o zatečenom stanju u kulturnim institucijama i prioritetima rada u narednom periodu, naročito u kontekstu kreiranja kulturne strategije Crne Gore.

Abazović se zahvalio profesoru Koprivici na konkretnim prijedlozima koji će doprinijeti poboljšanju sadržaja iz oblasti kulture u najjužnijoj crnogorskoj opštini, gradu sa bogatom istorijom i tradicijom.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.