Medojević: Krivokapićeva naknadna pamet ne zanima PzP, sve nedoumice možemo riješiti u TV duelu
Nebojša Medojević

Medojević: Krivokapićeva naknadna pamet ne zanima PzP, sve nedoumice možemo riješiti u TV duelu

Lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević neće se odazvati pozivu premijera Zdravka Krivokapića na sastanak koji je trebalo da bude održan danas u Vladi Crne Gore. On je kazao da je tek nakon njegovog javnog saopštenja da ga premijer Zdravko Krivokapić nije pozvao na sastanak i nakon obavljenih razgovora sa liderima Demokratskog fronta DF Milanom Kneževićem i Andrijom Mandićem, dobio juče poruku od sekretarice predsjednika Vlade da se čuju u vezi sastanka.

"Vjerovatno je, na jučerašnjim sastancima bilo riječi i o meni, pa je Krivokapić naknadno shvatio da je napravio grešku", kazao je Medojević.

Dodaje da ako stalno govoriš istinu, ne treba ti dobro pamćenje.

"A istina je da je sekretarica Krivokapića u petak, na sastanak u subotu, sa liderima DF-a, pozvala Andriju i Milana. Mene nije. I to je sva istina. Krivokapić zna zašto nije sekretarici rekao da mene pozovu. A znam i ja. Što se mene tiče sastanak sa liderima DF-a je već završen i ja na njega nijesam pozvan", istakao je Medojević.

Naknadnu pamet Krivokapića razumije, kako je poručio Medojević, na isti način, kao izostanak poziva, koji je u petak upućen Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću.

"Nastavak politike ignorisanja uvreda, nepoštovanja prema PzP-u i meni lično, kao lideru parlamentarne stranke bez čijih pet glasova ne bi bio izabran za premijera", kazao je Medojević.

Prema njegovim riječima, PzP više neće tolerisati "ove petljavine, lažavine, intrige, prevare, ogovaranja iza leđa od strane Krivokapića".

"Od izbora u Nikšiću, Vlada više nije ekspertska, niti nestranačka, već manjinska Vlada URE i Demohrišćanske stranke u osnivanju i PzP će odnos prema zakonskim projektima ove Vlade utvrđivati na osnovu kompatibilnosti sa Programom PzP i DF", naglasio je on.

Medojević je ponovio da neće nijedan zakon u Skupštini dok se ne usvoje tužilački zakoni koje su predali u proceduru u Skupštini, uključujući i budžet.

"I ako se usvoje tužilački zakoni, podrška budžetu će zavisiti od toga koliko je ispoštovan program PzP i DF i izborna obećanja biračima. Sastanci sa Krivokapićem su se pokazali besmislenim jer on ne drži riječ niti poštuje PzP ni DF. Sve naše nesuglasice i ogromne razlike spreman sam sa Krivokapićem da razjasnim javno u TV duelu", poručio je Medojević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.