Sedmogodišnji dječak stradao u požaru u Sjevernoj Makedoniji: Roditelji ga vezali zato što je bio previše agresivan
Ilustracija

Sedmogodišnji dječak stradao u požaru u Sjevernoj Makedoniji: Roditelji ga vezali zato što je bio previše agresivan

Jedno sedmogodišnje dijete ugušilo se u požaru u stambembenoj zgradi u Gostivaru u Makedoniji, saopštilo je tužilaštvo. Kako se navodi, prva saznanja ljekarskog tima upućuju na to da su detetu noge bile vezane lancem.

Po iskazu porodice, razlog za vezivanje bilo to što je dijete bilo "agresivno“.

Osnovno tužilaštvo u Gostivari utvrđuje krivičnu odgovornost, dalo je naredbu za obdukciju tijela djeteta i razgovara sa očevicima.

Požar je izbio jutros oko oko osam sati, a stanari susjednih stanova su počeli da se evakušu tek kada se dim proširio.

Vatrogasci su, po izvještajima medija, požar gasili oko jedan sat.

U stanu u kojem je izbio požar, našli su i majku ugušenog djeteta, koja je bila povređena i šoku, te je odvezena u bolnicu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.