Tuga u porodici Sergeja Ćetkovića: Od korone preminula majka crnogorskog pjevača
Sergej Ćetković

Tuga u porodici Sergeja Ćetkovića: Od korone preminula majka crnogorskog pjevača

Majka Sregeja Ćetkovića, Dragica Beba Ćetković preminula je od posljedica korona virusa prije dva dana, a pjevač je sahranio juče 8. marta u 14 časova, prenose domaći mediji.

Pjevačev otac Slobodan navodno je smješten u bolnicu, takođe zbog korona virusa.

Kako se navodi sahrani Sergejeve majke nije prisustvovala ni pjevačeva supruga Kristina, jer je i ona navodno zaražena korona virusom.

Dragica je po zanimanju bila farmaceut, a Slobodan je važio za uspješnog automobilistu i reli vozača koji je bio šampion Jugoslavije, te osvajač Kupa Jadrana.

Inače, Sergej je baš juče, 8. marta, napunio 45 godina.

Pjevač nije imao snage da bilo šta komentariše na ovu temu.

"Nemam nikakve izjave, niti sam spreman za bilo kakvu izjavu... Hvala najljepše", rekao je on,prenosi portal Mondo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.