Jelena Borovinić Bojović

Sekulić reagovao

"DPS ne smije u oči da pogleda nijednog poštenog građanina"

Nosilac liste "Evropski tim za Nikšić", Sanja Damjanović, samoj sebi daje izjavu "za javnost" u zakapijanoj prostoriji čitajući tekst s telepromptera, jer i sama zna da ne smije u oči da pogleda nijednog poštenog građanina i zna da ne smije da se suoči s medijima, poručio je generalni direktor Direktorata za digitalno zdravlje pri Ministarstvu zdravlja Aleksandar Sekulić.

On je reagovao na saopštenje Sanje Damjanović koja je danas saopštila da, kada bi se nalazila na mjestu ministarke zdravlje Jelene Borovinić Bojović, ne bi mogla građane da pogleda u oči.

Sekulić je poručio da samo DPS više ne može gledati građane u oči.

"Aktuelna ministarka dr Borovinić Bojović je pulmolog već 20 godina i od trenutka izbijanja epidemije, njeno radno mjesto sve vrijeme bilo uz zaražene, za razliku od nikšićke uzdanice dr Jevta Erakovića koji je, dok je bio direktor Kliničnog centra tri puta provirio u crvenu zonu", naveo je Sekulić.

Dodaje da pošto je Eraković već izgubio TV duel s ministarkom zdravlja drago im je da je izvukao pouku – "nema DPS-ovcima više nikakvih sučeljavanja, osim sa sobom u svoja četiri zida za šta su žrtvovali svog čovjeka, Sanju Damjanović".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.