17-godišnja djevojka izvršila samoubistvo u bolnici
Ilustracija

Kruševac

17-godišnja djevojka izvršila samoubistvo u bolnici

Sedamnaestogodišnja djevojka skočila je nešto posle 22.00 sa drugog sprata Dječjeg odeljenja kruševačke Opšte bolnice, nezvanično saznaje RTS. I pored svih napora ljekara, podlegla je povredama.

Djevojka je u stanju akutnog pijanstva, kolima hitne pomoći iz Varvarina, oko 21.30 dovezena u Kruševac i primljena na Dječje odeljenje kruševačke Opšte bolnice.

U izolacionoj jedinici priključena je na infuziju. Sa drugog sprata je skočila u trenutku kada je rođaka, koja je bila u njenoj pratnji, nakratko napustila sobu.

Kolima hitne pomoći djevojka je sa teškim povredama prebačena na intenzivnu njegu Hirurškog odjeljenja.

I pored svih napora ljekara podlegla je povredama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.