Humanitarna akcija
Foto: NVO Prijatelji životinja

NVO "Prijatelji životinja" apelovali na sve

Humanitarna akcija "Donirajte za promrzle šapice"

NVO "Prijatelji životinja" apelovala je na sve koji su u prilici da simboličnom novčanom sumom pomognu napuštenim životinjama.

Ta NVO se obratila svim privrednim, političkim i sportskim organizacijama kao i građanima.

"Volonteri naše organizacije svaodnevno brinu o velikom broju napuštenih životinja, hranimo ih, liječimo i udomljavamo, a sve to iziskuje velika materijalna sredstva. Kako nemamo pomoći ni od kuda, a sami nijesmo u mogućnosti da sve to finansiramo, jer većina nas nema stalno zaposlenje, dok se dugovi gomilaju, nužda nas je natjerala da vam se obratimo za skromnu novčanu pomoć", navodi se u saopštenju direktora NVO Prijatelji životinja Podgorica Dragoja Vlahovića.

On se nada da će problem NVO "Prijatelji životinja"  naići na razumijevanje.

"Nama i najmanja pomoć puno znači, kako bismo promrzlim i pokislim napuštenim životinjama obezbijedili topao obrok. Unaprijed hvala, u nadi da ćete simboličnom novčanom sumom pomoći napuštenim životinjama. U dobru da vam se vraća", kazao je.

Novčana pomoć se može uplatiti na žiro račun 535-16574-21 kod Prve banke Crne Gore, kontakt telefon je +38268182482 a imejl adresa [email protected]

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.