Pjesma benda Aerosmith
Dajana Voren, Foto: Profimedia

Autorka Dajana Voren otkrila

Pjesma benda Aerosmith "I don't wanna miss a thing" napisana za ženski vokal

Jedan od najvećih hitova grupe Aerosmith je svakako "I Don’t Want To Miss A Thing". Numera je ugledala svetlost dana 1998. godine i bila je deo saundtreka filma "Armagedon", u kome su glavne uloge igrali Brus Vilis i Liv Tajler.

Pjesmu je napisala Dajan Voren, a u razgovoru za magazin "Rolling Stone" ispričala da je numera bila namijenjena – ženskom pjevaču.

"Prikazan mi je kraj filma. Otišla sam i napisala pjesmu… Nisam ni za milion godina mislila da će je grupa Aerosmith izvoditi", rekla je Vorenova, prenosi Headliner, i nastavila:

"Mislila sam da će neki ženski vokal otpjevati, ali to je toliko moćnije sa Stivenom Tajlerom, on je toliko ranjiv u pesmi. Sjećam se kada sam ga prvi put čula da sam se bukvalno srušila sa stolice kako je to bilo sjajno. Trebalo je da osvoji nagradu za pjesmu godine na Gremijima. To je sjajna pjesma".

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.