Dodik: Slučaj
Milorad Dodik

"Kreiran i plasiran od ministarke spoljnih poslova u Savjetu ministara Bisere Turković

Dodik: Slučaj "Ikona" klasičan spin

Slučaj "Ikona" je klasični spin koji je kreirala ministarka spoljnih poslova u Savetu ministara BiH Bisera Turković, rekao je Milorad Dodik.

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Dodik je danas saslušan u Tužilaštvu BiH u svojstvu svjedoka u predmetu "Ikona".

Istakao je da u tom slučaju nema inkriminisanog dijela, nema optužnice, kao ni pozivanja na bilo koji član Zakona o prekršajima, prenijela je Radio-televizija Republike Srpske.

"To očigledno znači da se radi o jednom klasičnom spinu, koji je kreirala i u javnost plasirala ministarka spoljnih poslova u Savjetu ministara Bisera Turković", rekao je Dodik i ponovio da ikona ne pripada Ukrajini i da je Ukrajina ne potražuje.

Riječ je, inače, o ikoni koju je Dodik poklonio šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu, tokom njegove posjete Republici Srpskoj i Sarajevu u decembru prošle godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.