Dženifer Aniston objavila fotografiju Ane Brnabić
Dženifer Aniston i Ana Brnabić

Dženifer Aniston objavila fotografiju Ane Brnabić

Američka glumačka zvezda Dženifer Aniston na „Instagramu“ je skrenula pažnju javnosti na to koliko je važno da žene budu u politici. Među ženama iz javnog i političkog života čije je fotografije glumica objavila je i premijerka Srbije Ana Brnabić.

Dženifer Aniston poručila je svojim pratiocima na Instagramu da je izuzetno važno dati podršku ženama da se bave politikom.

„Dok je svijet bio ometen bukom onih otpornih na promjene, promjene su se svakako događale“, navela je glumica u storiju i okačila fotografije predsjednica, premijerki i žena iz javnog života iz svih krajeva svijeta, među kojima je i premijerka Srbije Ana Brnabić.

AnaBrnabic

Zvijezda serije Prijatelji objavila je fotografije njemačke kancelarke Angele Merkel, premijerki Škotske, Norveške, Singapura, Danske, Slovačke. 

Takođe, među jakim ženama koje je odabrala Dženifer bile su i njene sunarodnice potpredsjednica SAD Kamala Haris i predsjednica Predstavničkog doma SAD Nensi Pelosi, bivša državna sekretarka SAD Hilari Klinton, supruga nekadašnjeg predsjednika SAD Baraka Obame, Mišel Obama.

Anistonova se nije zadržala samo na državnicama već je podsjetila na značaj angažovanja švedske aktivistkinje Grete Tunberg, američke voditeljke Opre Vinfri i drugih.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.